Scheepmakersstraat 41
3334 KG Zwijndrecht
078-610 1099

Zonne-energie

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. We worden zuiniger in het verbruiken van energie. Het gebruiken van zonne-energie door particulieren en bedrijven neemt toe. Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. In Nederland kennen we voornamelijk 2 technieken, waarbij we zonlicht omzetten in een andere vorm van energie: zonnepanelen en zonnecollectoren.

Zonnepaneel of zonnecollector?

Wij helpen u graag met het maken van keuzes. Met zonnepanelen zet u licht direct om in elektriciteit. Het is een gemakkelijk toepaasbare en milieuvriendelijke techniek, waarbij een teveel aan opgewekte stroom aan het elektriciteitsnet wordt afgegeven.
Met zonnecollectoren, ook wel zonneboilers, zet u licht om in warmte. Hiermee verwarmt u water dat in de keuken en de badkamer wordt gebruikt. Dit is dus een aanvullend systeem op de verwarmingsketel. Wilt u ook woning of bedrijf verwarmen, dan is een zonneboilercombi nodig.

Afhankelijk van uw wensen, het budget en de mogelijkheden adviseren wij u graag hoe u deze duurzame systemen op de meest effectieve wijze kunt inzetten.

Meer weten? Neem contact op of bel 078-610 10 99